Boek Koken met kruiden (extracten)

The Gourmand Awards jury is delighted to announce that Koken met Kruiden is the national winner in its category: Best Single Subject Book.

“Herbs are becoming very important . It is one of the new top trends this year worldwide. This is a good book.”

Edouard Cointreau, President of the Jury – Gourmand World Cookbook Awards

Van de oudheid tot vandaag weten artsen en apothekers dat  kruiden geneeskrachtige substanties bevatten voor lichaam en geest. Créosa Govaers is passioneel bezig met kruiden en aroma’s en weet als geen ander hoe ze essentiële oliën van kruiden en verse  kruiden kan verwerken in recepten. Ze zweert bij eenvoud en laat zo de kruiden tot hun volle recht komen.

Scones met look en rozemarijn, Peterseliewijn, Curcuma limoenboter, Panna cotta met sinaas bitter, Cappuccino van zalm met roomse kamille, Mueslirepen met gember, Geraniumcake, Fudge met Rozemarijn, Karwijzaadbrood, Verloren brood met siroop van roos en oranjebloesem…

Spannende namen voor bijzondere gerechten. Ze werden gecreëerd door aromatherapeute Créosa Govaers. Een echte boost voor uw smaakpapillen.

Maar er is meer: de gerechten zijn niet alleen verrukkelijk, ze zijn ook nog heilzaam voor geest en lichaam.. . Créosa Govaers serveert deze kennis samen met de recepten.

Dit boek is het resultaat van vele jaren experimenteren. De gerechten bieden een smaaksensatie die je nooit eerder beleefde.

Bestel nu

Koken met kruiden (extracten)

REVIEWS

Een mooi geïllustreerd boek waarin je lekkere maar vooral simpele gerechtjes in terug vind.
Maar het is niet het zoveelste kookboek, het is een uniek kookboek met kruiden(extracten). Ik gebruik al essentiële oliën in mijn huis maar dankzij dit boek kan ik er nu ook nog met koken.

  • Roosje
  • Kermt-Hasselt

Dit is niet een zoveelste kookboek, dit is ook een leerboek. Er staat veel informatie in over het kruid zelf waarom het kan gebruikt worden, waarvoor het goed is, de geschiedenis. Ik kan er blijven in lezen.
De gerechten zijn super lekker en simpel te maken.

 

  • Matsilou
  • Sint-truiden