Expo Herba Sacra

Iedereen heeft een geur die heilig is voor hem. Een aroma met herinneringen en emoties die je  meevoert naar een andere wereld. De tijd dat je gelukkig of verdrietig was, het moment dat er iets gebeurde dat je raakte.

Soms heb je de geur niet zelf gekozen maar was het al aanwezig of werd het je opgedrongen. Een levenslange binding met de geur van kruiden, voedsel, synthetische producten zelfs al voor de geboorte bepalen mee je karakter en hoe je met emoties omgaat.

De Expo kan gecombineerd worden met incentive of teambuilding.

Ga terug naar je neus, naar je erfgoed en hervind het heilig kruid;                              je Herba Sacra.

Lezing Herba Sacra

Laat je onderdompelen in de werking van het brein, ruik de heerlijkste geuren en laat een nieuwe wereld voor je opengaan.

Van de oudheid tot vandaag weten artsen en apothekers dat  kruiden geneeskrachtige substanties bevatten voor lichaam en geest. Créosa Govaers is passioneel bezig met kruiden en aroma’s en weet als geen ander hoe ze essentiële oliën van kruiden en verse  kruiden kan verwerken in recepten. Ze zweert bij eenvoud en laat zo de kruiden tot hun volle recht komen.

Deze expo en haar boeken zijn het resultaat van vele jaren experimenteren.

De Expo bij U :

Ook uw vereniging, bedrijf of organisatie kan deze expo uitlenen en hiermee zijn vooruitstrevende kijk op ontwikkelingen laten zien en beleven. Op een manier die voor iedereen toegankelijk is maar ook aanzet tot reflectie.

Wij komen naar u toe !

Meer info

info@creosa.be