Kookworkshop Glutenvrij Zaterdag 4 maart 10-13 uur

Glutenvrije crackers met peterseliepesto

Last van opgeblazen gevoel ?, prikkelbare maag en darmen ? , moe na de maaltijd ?, gluten intolerantie of glutenallergie ?

Dan is deze workshop echt iets voor jou !

We gebruiken iedere dag meer en meer gluten. Het zit in brood, pasta maar ook in bouillonblokjes, bereide salades, paté en zelfs in schoonheidsproducten. Door deze overdaad kan je last ervaren zoals gluten intolerantie of gluten allergie.

Minder gekend zijn de kleinere kwaaltjes die je erdoor kan krijgen zoals spijsverteringsproblemen, huidproblemen en futloosheid en vermoeidheid.

Het is goed om af en toe minder gluten binnen te krijgen. Je zal zelf ervaren dat je na een smakelijke glutenvrije boterham je energiepijl de hoogte in gaat.

Bij deze workshop gaan we heel praktisch aan de slag. Je leert brood, crackers en soesjes maken zonder gluten maar met heel heel smaak. Recepten die je elke dag in een handomdraai op tafel kan zetten zodat het fijn wordt om glutenvrij te eten.

Schrijf je nu in : Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *