Lezingen

Lezingen

“De natuurlijke kracht van kruidengeuren” om jezelf en anderen een goed gevoel te bezorgen. Leer hou jouw brein werkt en de geuren gebruikt om processen in je lichaam in gang te zetten.

“De kruidjes van de liefde”. De kunst van het verleiden, de liefde te winnen en te behouden.

“Magische kruidenrituelen” of hoe kruiden in onze alledaagse voeding en als geneeswijze doorheen de geschiedenis werden gebruikt. En waarom gebruiken we ze vandaag nog ?

“Kruiden en essentiële olie gebruiken in jouw B&B”. Praktische tips om jouw gasten extra te verwennen.

“De natuur als medicijn”. De natuur als medicijn biedt een inkijkje in de fascinerende wereld van geneeskrachtige kruiden, van heemstthee tegen oorontsteking tot geraniumolie tegen eczeem.

*gemakkelijke, veilige en doeltreffende kruidenremedies

*voor iedereen die geïnteresseerd is in natuurlijk genezen


Voor iedere lezing is een PowerPoint presentatie uitgewerkt. De beknopte handsout wordt doorgemaild en mag afgedrukt worden voor de deelnemers van de lezing.

Alle lezingen zijn interactief. D.w.z. dat mensen uit het publiek worden aangesproken om samen met mij iets te maken. De gemaakte items krijgen ze als geschenk mee naar huis.

Bij elke lezing zijn er enkele proevertjes aangepast aan de specifieke lezing. Geurtjes en kruiden worden doorgegeven. Na de lezing is een 30 minuten vragenronde.

Na de lezing is er mogelijkheid tot aankopen van boeken en natuurlijke producten.

Lezing +/- 1.30 uur. € 275 + kilometervergoeding.


Kom je graag met een groep ?

Stuur een mail naar info@creosa.be met de datum van jouw keuze. Kijk in het overzicht van “workshops” of “op stap met een groep” en geef hier ook jouw keuze door. Wij kijken zo snel mogelijk of de datum nog vrij is en maken de reservatie snel voor jou in orde.

Voor ontvangst van groepen tot 25 personen beschikken wij over een mooi zomerhuis.

Voor grotere groepen wijken we uit naar de parochiezaal “ De Fleéketaer” met ruime parking en alle mogelijke accommodatie. De parochiezaal bevindt zich tegenover ons adres.

Meer info : http://www.defleeketaer.be/