Lezingen

Wij komen naar je toe !

Alle lezingen zijn interactief.  Eerst ontvangen we de gasten met een kopje thee. Tijdens de lezing worden er staaltjes en proevertjes uitgedeeld. Na de lezing is er steeds een doe moment waar de gasten zelf aan de slag met hetgeen ze ontdekt hebben.

Ieder ontvangt een handsout, makkelijk om te onthouden en eventueel notities te maken.

Een datum aanvragen doe je via Contact

 

Kruiden van de liefde

Al eeuwen gebruikt men liefdesdrankjes en kruiden om de liefde te beïnvloeden. Trouwboeketten puilen uit van de symboliek. Voor eeuwige liefde, trouw, geluk, fortuin en bescherming.

In 8 verschillende stappen van verleiden tot het afscheid nemen van je geliefde nemen we je mee op pad in de wondere wereld van kruiden en essentiële oliën die je naast liefde ook een goede gezondheid garanderen.

Een luchtige en toch leerrijke lezing waar de deelnemers een handsout krijgen met alle informatie van voorgestelde kruiden. Met lekkere hapjes, drankjes, en een gedicht die geparfumeerd mag worden om aan je geliefde te schenken.

 

Heilige kruiden.

Kruiden die vroeger als heilig werden beschouwd of als bijgeloof een ereplaats in onze huizen en kerken kregen zijn alle jaren in onze tuinen en onze keuken ingeburgerd. Waar ze vroeger enkel voor medicinale toepassingen werden aangeplant zijn ze vandaag vaak alleen terug te vinden als keukenkruid.

Ontdek eeuwenoude gebruiken en recepten die je elke dag kan toepassen voor een goede gezondheid, nachtrust en vooral om van te genieten. Verjaag demonen en ziekten en ontdek welke magische krachten onze voorouders in deze kruiden zagen.

Wij zorgen voor een hands out, kruidige hapjes en drankjes en laten een deelnemer zelf een eeuwenoud receptje maken. Met een medicinaal-magisch kruidje om mee naar huis te nemen.

Prijs Lezing op aanvraag

Duur : € 1.5 uur

Na de lezing is er mogelijkheid tot aankopen van natuurlijke producten.