Lezingen

Wij komen naar je toe !

Alle lezingen zijn interactief.  Eerst ontvangen we de gasten met een kopje thee. Tijdens de lezing worden er staaltjes en proevertjes uitgedeeld. Na de lezing is er steeds een doe moment waar de gasten zelf aan de slag met hetgeen ze ontdekt hebben.

Ieder ontvangt een handsout, makkelijk om te onthouden en eventueel notities te maken.

Een datum aanvragen doe je via Contact

Kruidjes van de liefde

De liefde gaat door de maag.  Je hebt deze spreuk al vaak gehoord maar wist je ook dat het waar was? Door je geliefden culinair te verwennen bevorder je hun gezondheid.

Vroeger gebruikte men kruiden om liefde aan te trekken. Verwarmende geuren van Kaneel , Tijm en Vanille zorgden voor een koesterend effect. Het immuunsysteem werd versterkt en daardoor ook het zelfvertrouwen. Nog steeds worden deze kruiden gebruikt om onze weerstand op te bouwen. Klaar om te ontdekken wat ze voor de liefde doen ? Laat je onderdompelen in de lezing van de liefde en ontdek de rijke geschiedenis van de kruiden.

Heilige kruidjes.

Tijd om je energiepijl op te trekken ! De kruiden die vroeger als heilig werden beschouwd kunnen we ons lichaam reinigen en onze huid laten stralen. Rozemarijn gaat ons helpen ontgiften en onze huid die extra boost geven. Verbena helpt ons de nodige energie op te bouwen.

Wil je nog meer energieke tips ? Ben je op zoek naar leuke kruidentips om je gasten te ontvangen ? Wil je weten welk kruid bij jou past zodat jezelf je parfum kan maken ? Of wil je je vrienden en familie verrassen met kruidenweetjes ? Dan is dit de lezing die je absoluut niet mag missen.

Boost je immuunsysteem met heerlijke kruiden.

Door de juiste kruiden en groenten te gebruiken kan je je weerstand versterken en ziekten en kwalen voorkomen.

Heb je vaak koud of last van stramme spieren ? Wil je graag weten hoe je kruidenzakjes maakt voor in het bad of voetbad ? Welke kruiden je in huis kan verdampen ? Van welke kruiden je siroop kan maken voor een pijnlijke hoest ? Schrijf je dan in voor deze lezing en geniet van het leven met een sterk immuunsysteem.

Heerlijke kruidjes voor gekruide feesten .

Wat is leuker dan zelf je eigen kruidige cadeautjes maken ? In vroeger tijden schonk men elkaar een bosje kruiden om geluk, liefde of fortuin aan te trekken . Jong gehuwde koppeltjes kregen van familie een takje jeneverbes ter bescherming mee. Wil je graag gelukskruidjes schenken ? Je huis heerlijk laten geuren door kruiden die je verdampt ? Of wil je graag kruidenwijnen maken ? Schrijf je in en we geven jou recepten om de meest sfeervolle feesten te geven en van je huis een kruidenpaleis te maken !

Prijs Lezing op aanvraag

Duur : € 1.5 uur

Na de lezing is er mogelijkheid tot aankopen van natuurlijke producten.