Over Creosa

Aromatherapeute Créosa Govaers is in het hele huis “Creatief met kruiden en essentiële oliën.

Van de oudheid tot vandaag weten artsen en apothekers dat kruiden geneeskrachtige substanties bevatten voor lichaam en geest. Créosa Govaers is passioneel bezig met kruiden en aroma’s en weet als geen ander hoe ze essentiële oliën van kruiden en verse kruiden kan verwerken in recepten.

Haar eerste boek Koken met kruiden (extracten) Uitgeverij Davidsfonds verscheen in september 2016. Het werd genomineerd als Best Single Subject Book van The Gourmand World Cookbook Awards.

In haar tweede boek Creatief met kruiden en essentiële oliën toont ze hoe je kruiden en essentiële oliën voor veel meer dan een lekkere thee kan gebruiken. Ze deelt haar beste tips & tricks om elke kamer te verlossen van synthetische parfums en laat zien hoe je ook verzorgingsproducten zelf kan maken.

Voor Erfgoedcel creëerde ze expo Herba Sacra die het verhaal verteld hoe geur over alle nationaliteiten heen een enorme invloed heeft op onze gezondheid en ons algemeen welbevinden. Deze expo reist het hele land door en levert steeds nieuwe geurige verhalen en inzichten van de bezoekers die wat graag hun herinneringen en gevoelens over geuren delen.

Onder de naam Créosa Aroma Experience geeft aromatherapeute Créosa Govaers workshops en lezingen en organiseert ze opleidingen en creatieve kruidenwandelingen. Ze ontwikkelde daarnaast ook een eigen natuurlijke productenlijn.

Créosa Govaers, Koken met kruiden(extracten)
ISBN 9789059087835 177 blz. | € 27,50 | Gebonden
Davidsfonds Uitgeverij

Créosa Govaers, Creatief met kruiden en essentiële oliën                                         ISBN 9789022334126 | 175 blz. | € 19,99 Paperback                                                                                                                            Uitgegeven bij M-Books

Boeking en info

Creosa Aroma Experience

St-Lodewijkstraat 74  3600 Genk

www.creosa.be  info@creosa.be

+32(0)475/31.23.92