Het laatste bericht van 2017 zal het lekkerste zijn !

Mag ik jullie van harte danken voor dit zeer avontuurlijk jaar waarin ik weer vooruitgedreven werd door jullie. Ja, jullie ! Mijn creatieve passie ontstaat door jullie vragen, bedenkingen en inzichten. De boeken die ik schrijf, de recepten die ik uitprobeer, de dingen die ik proef, de nachten dat ik wakker lig om na te denken over wat jullie verteld hebben tijdens de workshops en opleidingen. De problemen die op tafel gelegd zijn tijdens de consultaties, de psychologie en de fysieke kant die worden besproken. Het hoort allemaal bij mij dankzij jullie. En ook al zijn sommige verhalen triest en is de pijn groot; ik groei samen met jullie zodat ik nog meer mensen kan helpen en bijstaan in hun zoektocht naar een goede gezondheid en een mentaal evenwicht.

Dank je wel !

Ik deel een van de meest eenvoudige recepten van het afgelopen jaar zodat jullie ook iemand kunnen gaan bedanken met een klein presentje.

Probeer het uit, het is echt verrassend lekker en verrassend simpel !

Avocaat

  • 6  eidooiers
  • 100 g suiker
  • 75 ml pure alcohol (96%) vodka
  • 205 g geconcentreerde melk (uit blik gesuikerd)
  • 6 druppels essentiële olie van mandarijn of zeste van mandarijn

Meng de eierdooiers, de suiker, de melk en de alcohol. Dit mag allemaal samen in één keer in een pot en zet die op een zacht vuur.

Klop met zachte bewegingen, met een klopper. Het kloppen doe je best met de hand! Doe dat tot je mengsel 85 graden is. Enkel op die manier kunnen je dooiers beginnen binden.

 

We wensen jullie een Kruidige Kerst

en een gezond 2018 met de mooiste essentiële momenten !

Creosa, Hugo en Juliette !