Vanaf nu iedere week Column in Primo Tv Magazine Tips voor een betere gezondheid

Cipres


Hoera! Je kind kijkt ernaar uit om naar school te gaan. Of, toch niet? Gebruik Cipres (Cupressus sempervirens) in je auto en maak zo een betere start. Met de geur van cipres in de wagen, zal je kind een stuk meer ontspannen op school arriveren.


Deze boom, die je meer in het zuiden vindt, wordt al eeuwen op kerkhoven geplant om de overledenen te helpen te vertrekken naar het hiernamaals. En zo wordt de essentiële olie, die uit de houtsnippers en het zaagsel wordt gedestilleerd, door mensen ook gebruikt om hen te helpen in nieuwe situaties en om alles een plaats te kunnen geven.
Door inademing van essentiële olie brengt de hersenchemie veranderingen in het lichaam teweeg. Door bijvoorbeeld geranium te verdampen, kom je meer in balans. Cipres helpt je echter om beter om te gaan met veranderingen, zoals verhuizen, afscheid nemen van collega’s, een nieuwe baan of school enzovoort.

tips
De meest simpele vorm van verdampen is een tissue tot een puntje vouwen en dat puntje door een gleufje steken van je radiator, die werd besprenkeld met enkele druppels essentiële olie.
Verdampen van cipres doe je ook bij vastzittende hoest, slechte circulatie en een slechte weerstand.
Voor wie zweetvoeten heeft, is dit een uitstekend middel. Voeg 10 druppels essentiële olie van cipres toe aan een voetencrème en smeer je voeten ’s ochtends en ’s avonds hiermee in. Koop nieuwe sokken en een paar nieuwe schoenen. Je zult zien, het werkt!


De geboorte van LEF Body Oil


Christel van Loon professionele lifecoach
; kwam met de vraag om een lichaamsolie te ontwikkelen voor mensen die een transformatieproces doorgaan. Het versterken van het zelfvertrouwen, eigenliefde, leven in het hier en nu en lef vinden om levensdoelen waar te maken moesten op een natuurlijke manier ondersteund worden.
Na veel experimenteren en testen is daar een supermooi product uitgekomen.  De passie die Christel van Loon overbrengt op haar klanten is er in terug te vinden.

LEF body oil is een 100 % natuurlijke fluweelzachte olie aangevuld met 10 essentiële oliën. Deze LEF body oil helpt het zelfvertrouwen te herwinnen en zorgt met zijn heerlijke geur voor méér positiviteit dankzij de citrusvruchten. Door de goede aarding van heilig hout brengt het je aandacht naar het hier en nu. Bloemengeuren van geranium en fragonia zorgen voor méér mentale balans. Frisse toetsen van limoen, citroen, palmarosa en grove den zorgen voor méér zuurstof in het lichaam en goed werkende bijnieren. Onze bijnieren staan namelijk in voor het aanmaken van méér dan 50 soorten lichaamseigen hormonen.
Deze LEF body oil is ontstaan door passie voor het leven. Een 100% natuurlijke olie die je ondersteunt in je transformatieproces naar mentaal en lichamelijk evenwicht.

Meer info en bestellen kan via deze link
https://leefmetlef.be/lef-body-oil/


Kom je mijn nieuwste boek ontdekken ?


Niets is zo fijn als bij een opkomend kwaaltje alles bij de hand te hebben

*gemakkelijke, veilige en doeltreffende kruidenremedies
*overzichtelijk gerangschikt naar lichaamsdeel
*voor iedereen die geïnteresseerd is in natuurlijk genezen

De natuur als medicijn biedt een inkijkje in de fascinerende wereld van geneeskrachtige kruiden, van heemstthee tegen oorontsteking tot geraniumolie tegen eczeem. Auteur Créosa Govaers bouwde haar uitgebreide kennis van medicinale planten op toen ze zelf pijnpatiënt was. In dit boek beschrijft ze in toegankelijke taal de toepassing van plantaardige producten bij specifieke aandoeningen. Ze geeft volop tips voor bereidingswijze en toediening, en beschrijft van een tiental kruiden hoe je ze zelf kunt kweken. Het boek is laagdrempelig en biedt voor elk wat wils, van de doorgewinterde liefhebber tot beginners in de kruidenleer.

Bibliotheek
Marktplein 24a
3590 Diepenbeek

donderdag 27 september 2018 van 20:00 tot 22:00
Gratis reserveren doe je via
https://www.diepenbeek.be/reservatie